Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

TOWER PUREENERGY 5.0

TOWER PUREENERGY 5.0

Az új megaSun Tower pureEnergy 5.0 eddig soha nem láttott, exkluzív tulajdonságokat vonultat fel. Egységes, tökéletes barnulást, maximális teljesítményt kínál használóinak, és ezzel egy időben csökkentett energiafogyasztást, és takarékos hőfejlesztést biztosít üzemeltetőinek.

A jelenlegi legfejlettebb, álló napozófülkéhez tartozó szabályozó rendszer – a KBL 7-szabályozás – mindezt lehetővé teszi. Az ergonómikusan elrendezett belső kapaszkodók könnyűvé és kellemessé teszik a napozófülkében töltött időt, és hozzájárulnak az egyenletes barnasághoz! Azoknak, akik a fitnesst egybekötnék a barnulással, ajánljuk a vibraNano használatát a lábak, a hasi régió, és a hát rövid, ám hatékony edzésére.

Az egyedi dizájn megmutatja magát az átlátszó akrilmennyezetben, amely megvilágítja a fülke belsejét a grafikai díszítésekkel együtt vagy pedig a fülke hívogató, igényesen és stílusosan kialakított elejében. Ez a látvány olyan hangulatos összképet ad, amin mindenképpen megakadnak a szemek! Mindkét dizájnelem elérhehő az új tervezői színkombinációban, a colorMotionban, ami a helyiséget igazi látvánnyá varázsolja.