Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

Q10Sol rólunk

Rólunk

Ismerje meg cégünket, ismerjen meg minket!

Történetünk

A Q10SOL Kft Magyarország legújabb szoláriumipari cége. Bár vállalkozásunkat a közelmúltban alapítottuk, szakembereink nagy tapasztalattal és több évtizedes szakmai múlttal rendelkeznek. A megaSun és UWE német szolárium gépek magyarországi hivatalos viszonteladója és szakszervize vagyunk. A megaSun szoláriumgépek forgalmazása és karbantartása, javítása terén egyedülálló tapasztalatokkal rendelkezünk. Büszkék vagyunk arra, hogy nincs olyan szoláriumgép, amit ne tudnánk megjavítani, elhasználódott, sérült alkatrészeit cserélni.

Jövőképünk

Célunk, hogy Magyarország egyik vezető szoláriumipari cégévé váljunk. Törekvéseink középpontjában ezért ügyfeleink megelégedettsége áll. Szoláriumokat és ezzel bizalmat építünk szakértelemmel, pontossággal, őszinteséggel. Az együttműködés partnereinkkel azt jelenti, hogy közösen tervezünk és vállalunk felelősséget e tervekért, melyek megvalósítása során ügyfeleink igényeihez igazodunk a legegyszerűbb feladatok megoldása vagy a legbonyolultabb, legkomplexebb megbízások megvalósítása során is.

Küldetésünk

Ügyfeleinkért dolgozunk. Küldetésünk, hogy partnereink üzleti sikereihez hozzájáruljunk. Azt a biztonságot kínáljuk, mely a szoláriumok korszerű berendezése, folyamatos karbantartása és szakszerű üzemeltetése során létfontosságú. A nemzetközi szakmai trendekre tekintettel új megoldásokat ajánlunk partnereink beruházásaihoz és már meglévő üzleteik folyamatos korszerűsítéseihez. Minden vállalkozó célja, hogy az élvonalba kerüljön, fejlődjön, gyarapodjon és küldetését beteljesítse, majd új célokkal telve további álmait megvalósítsa. Törekvéseink ezt a célt szolgálják.

Értékeink

Csúcsminőségű termékeket forgalmazunk, melyek ötvözik a korszerű technológiai megoldásokat és környezettudatosságot, segítve ügyfeleink piaci stabilitását, versenyképességét. A szakmai felkészültség és a piackövetés nálunk megbízhatósággal párosul és együttműködésre törekvéssel, gyorsasággal, rugalmassággal valamennyi partnerünk megelégedésére. Egy olyan komplex szolgáltatást kínálunk, melyre bátran alapozhatnak azok, akik ezen a területen vállalkoznak/dolgoznak és segítséget várnak munkájukhoz.