Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

Megasun

megaSun

A megaSun szoláriumok világszerte az élvonalban. Innovatív design és falhasználóbarát kialakítás egyesül a technikai fortélyokkal. Egyszóval: megaSun. Szoláriumaink között megtalálja az ön személyéhez illőt: egészségtudatosan és egyénileg napozni a preSelection-nal, vagy egy fitness funkcióval ellátott álló gépben, esetleg wellness-orientáltan az egyedülálló Collagen booster-rel.

soundSystem

MP3

Hadd szóljon a zene! A páratlan soundSystem mindegyik napfülkében és  monamie Collariums®-ban egy igazi zenei élménnyé fokozza a barnulást. A beépített mp3 lejátszó lehetővé teszi, hogy saját, egyéni zenéivel használja a soundSystemet. A relaxáló zenétől a rockig, a kalsszikus zenétől a dj parti lemezekig bármit hallgathat. Ezt Ön dönti el, és ügyfelei szeretni fogják.

A volumeControl garantálja a finom és változatlan zenei élményt az egész barnítókúra során. A külső és belső lejátszó hangereje automatikusan illeszkedik a szellőzőrendszer zajszintjéhez. A musicVibration  szinonímája a minőségi és kivételes zenei élménynek. A vibráció által keltett akusztikus zaj egységesen terjed szerte a barnító alagútban – tökéletes hangzást adva neki.

vibraNANO

vibra

A fitness legjava, egy gombnyomásra! Csupán 10 perc fizikai megerőltetés nélkül. Barnítsd és formáld a tested 10 perc alatt! Az oldalt váltakoztató vibrációs gép, a vibraNano ezt teszi lehetővé! Egy 10 perces edzés során az izmok a hasban, lábakban és deréktájon stimulálódnak az ízületek megerőltetése nélkül, mert a gép szimulálja az emberek normális mozgását járás közben.

Ez biztosítja barnulás közben az egészséges vibrációs egységet egy orvosi kutatás alapján. A véráramlás növekszik, a zsírégetést növeli, a fizikai teljesítményt növeli és izomnövelő hatása is van. A 3 különböző beállításon belüli 5 edzési szintnek köszönhetően – fitness, relax és wellness – számtalan alakformáló hatás ér minket fizikai megterhelés nélkül. A vibraNano opcionálisan kapható minden Tower modellen belül és természetesen barnulás nélkül is lehet használni.

aquaCool

aquacool

Az aquaCool revitalizálja és felfrissíti testét permetszerű, könnyed vízgőzzel barnulás közben. Percenkénti 6 másodperces intervallumban, az aquaCool garantálja azt a speciális frissességet, ami revitalizálja és lehűti a bőrt rendkívül kellemes módon. Szóval csak dőljön hátra és hagyja, hogy a testét belepje ez az ultra könnyed permet. Ma már a barnulás nagyon frissítő is lehet!

Az aquaCool teljes mértékben szagmentes és ártalmatlan. Ha azonban frissesség nélkül szeretne barnulni, csak egyszerűen használja a kijelzőt az aquaCool kikapcsolásához, ha újra szeretné használni, akkor ugyanilyen egyszerűen vissza lehet kapcsolni.

easyCare

easy-care

Hatékonyabb, mint a Nap! Négy összetevő biztosítja az okos barnulást, mely képes alkalmazkodni a különböző bőrtípusokhoz. Az okos bőrérzékelő easyCare hatékonyabb, mint a nap és  a barnulást a különféle bőrtípusokhoz igazítja. Hogyan működik? A válasz egyszerű! Mindösszesen 4 méréssel az arcon és a karok belső oldalán.

Az easyCare kiszámolja az egyén UV dózisát és irányítja a napfülkében lévő csövek teljesítményét. Ügyfeleink kiválaszthatják, hogy easyCare-el vagy nélküle szeretnének-e napozni. Az easyCare nélkül is teljes erővel működik a megaSun napfülke. EasyCare-el az UV mértéke azonban a bőrtípushoz igazodik. Előre be szeretné állítani a barnulási időt? Van rá lehetőség. Be lehet állítani ezt 8 és 20 perc közé. Az easyCare mindig kiszámítja a megfelelő UV dózist.

airCon

air-condition

A KBL által kifejlesztett nagy teljesítményű légkondicionáló berendezések támogatják a lágy és egyenletes hűtést tetőtöl talpig minden megaSun napfülkében és monamie Collariumban. A barnulás teljes folyamatában a napfülkében lévő integrált levegőfúvóka garantálja a kellemes, friss levegőt. Csodálatosan frissítő és alig hallható.

Miért nem teszteli? Az ügyfelek nem elégszenek meg kevesebbel.

Aroma

aroma

Semmi a világon nem tudja olyan kényelembe és kikapcsolódásba ringatni vendégeit, mint egy könnyed illat – lágyan lengi körül a lazítani vágyó testeket.  A KBL eszközben az illat funkció minden barnítókúrát egy egyedülálló, aromákkal teli élménnyé tehet. Kérésre lehet a levegőt illatosítani a “NAPFELKELTE” és az “ÁLMODOZÁS” nevű illatkoncentrátumokkal.

Dőljön hátra, relaxáljon és élvezze a nap meleg sugarait vagy indítsa a kellemes álmodozást. Opcionálisan arra is használhatja az aromát, hogy az illata az egész kabinban elterjedjen.

Rubin-Collagen-Booster

Rubin_Collagen_Booster

Öregedésgátló kezelés – biztosítja  az opcionálisan kapható ruby-kollagén booster, mely a legmagasabb szintű forradalmi technológiának is nevezhető. A nagy teljesítményű LED-ek garantálják ezt a speciális frissességet.

A Ruby-kollagén booster extra páratartalmat biztosít az arc és dekoltás érzékeny bőrére – ragyogó arcszínt és bársonyos bőrt kölcsönöz. A kollagén fény serkenti a test kollagénképzését, aminek következtében növeli a bőr rugalmasságát és csökkenti a bőröregedés jeleit. A vonalak és ráncok csökkenése és a kontúrok megemelkedése egyértelműen észrevehető. És persze a bőr nedvességtartalmának növekedése jobb barnulási eredményt vonz.

ColorMotion

colormotion

Káprázatos színek! Soha nem volt még ilyen kihagyhatatlan lehetőség, hogy szalonját kivételes dizájnnal tegye még egyedibbé – egy egyszerű gombnyomással. Ha már fel van szerelve a colorMotion, csak egy pár gombnyomás választja el attól, hogy egy ideális színvilágot varázsoljon. Lágyan húzza végig az ujját az irányítón lévő úgynevezett motionWheel-en és mindegyik kabin páratlan színekben fog pompázni.

Az érintőképernyős távirányító lehetővé teszi, hogy 18 különböző fényprogram közül kiválassza az önnek legmegfelelőbbet. Lehet a fényerősségen állítani, vagy akár villogó fényjátékot is lehet vele varázsolni. Minden színes kívánsága valóra válhat ezzel az eszközzel.

Bluetooth

Bluetooth-logo

Munka. Szabadidő. A zene élvezete. Miért nem relaxál, míg barnul a saját telefonján lévő lejátszási lista segítségével? Nem működne? Dehogynem! A KBL lehetővé teszi. Minden szoláriumban lévő bluuatooth technológia és Collariums®  megadja az ügyfeleknek a lehetőséget a zenehallgatás közbeni relaxációra. Csak egyszerűen aktiválni kell a telefonon lévő bluetooth-t és az összes ügyfél kedvére hallgathatja saját, kedvenc zenéit a telefonjáról.

Ez az a pillanat, amikor az “egyéniség” fogalma teljesen új értelmet nyer.